Alzira seu de la III GPS Copa de la Reina de Rugbi 7

0
557
Els millors equips femenins jugaran a Alzira

Ja estan confirmades les seus i les dates per a les pròximes edicions dels campionats de clubs de Seven. Així, la III GPS Copa de la Reina Iberdrola es jugarà el 25-26 de maig a Oliva, l’1 i 2 de juny a Alzira, i el 15-16 de juny en Montecastillo, Jerez de la Frontera (Cadis). Per part seua, el Torneig Nacional Sevens Femení Challenge serà el cap de setmana del 25-26 de maig en Quatre Carreres (València). Quant a les I España Sevens Sèries seran el 8-9 de juny en els Camps de Pepe Rojo (Valladolid) i el 15-16 de juny en Quatre Carreres (València).

En el cas d’Alzira els encontres es diputaran a les instal.lacions de la Ciutat Esportiva J.M. Aspar el primer cap de setmana del mes de juny.

Amb l’èxit dels Lleons7s i les Lleones7s com a bagatge, participant en els Jocs de Riu 2016 i una trajectòria recent molt positiva en les Sèries Mundials, l’aposta per aquesta disciplina tan dinàmica i atractiva per als espectadors és un valor segur per a contribuir al fet que el nostre rugbi continue creixent.