Jaume Bohigues continuarà dos anys més al capdavant de la JLF d’Alzira

0
786
Jaume Bohigues amb els membres de la seua candidatura
Jaume Bohigues
Els membres de la pròxima JLF esta nit celebrant la victòria

L’actual president en funcions de la Junta Local Fallera d’Alzira, Jaume Bohigues, continuarà al capdavant de la JLF, dos anys més en obtinbre, a hores d’ara, el suport de 20 comissions falleres. A falta de conèixer el resultat de la votació d’unes poques falles, Bohigues ha superat els 18 vots necessaris per evitar la segona volta.

Toni Pascual i Cándido Valiente, són els altres candidats que han participat en les eleccions de hui a la JLF. El resultat oficial de l’escrutini faller es donarà a conèixer el pròxim dilluns a la seu de la JLF, però la nit electoral fallera, ha determinat ja que extraoficialment, Bohigues dirigirà en el món faller local durant el pròxim bienni.

L’equip de Bohigues

Bohigues compta, denou, amb un equip de falleres i fallers amb gran experiència al món de les falles. Alguns dels components de la candidatura són Pasqual Villen, que continuaria al front de la Vicepresidència de monuments en cas de ser la candidatura més votada.

Com a Secretària General asumiria el càrrec Rebeca Chorro, que fins ara ha ostentat el càrrec de vicesecretària. Alfredo Garés, exalcalde d´Alzira, ocuparia  la Vicepresidència Jurídica i d´Incidències. Antoni Goig, la Vicepresidència d´economia. María Jesús Tortosa estaria al front de l´àrea de protocol. Tamara Pérez pasaria de delegada de cultura a asumir la Vicepresidència de Cultura i Solidaritat .

A més Vicente Enguix ocuparia la Vicepresidència de noves tecnologies, xarxes socials i comunicacions. Respecte a l´àrea de pirotècnia, la Vicepresidència seria per a Fernando Rodríguez i es crearia una nova Vicepresidència d´activitats diverses tutelada per Emilio Roca.

Tancaran l’equip, un total de 5 assessors i més d’una trentena de delegats.