EntreComarques passa per Manuel i Benifaió este dissabte

0
802
El riu Albaida al terme de Manuel

Les rutes cultural guiades EntreComarques patrocinades pel Patronat de Turisme de la Diputació de València i Turisme Comunitat Valenciana tornen a la Ribera de Xúquer este cap de setmana

  • Manuel el dissabte 4 de maig, realitzarà ruta de mati.
  • Benifaió el dissabte 4 de maig, realitzarà ruta de vesprada.
  • Ósca Navarro: «La Vall d’Albaida, la Safor, la Ribera Alta i la Ribera Baixa i la Costera- la Canal sumem recursos turístics per a aprofitar sinèrgies i generar turisme»
  • Entre comarques, entre cultures, entre històries, entre tradicions, entre l’interior i la costa…

Dissabte, 23 de març. El programa Entre Comarques, que celebra la sexta edició, continua el seu recorregut visitant este cap de setmana la Ribera de Xúquer. El programa complet, ha omplert d’activitat també les vesprades. Com assenyala el president del Consorci de la Ribera, format per les mancomunitats de la Ribera Alta i la Mancomunitat de la Ribera Baixa,  «La Vall d’Albaida, la Safor, la Ribera Alta ,  la Ribera Baixa , la Costera i la Canal, sumem recursos turístics per a aprofitar sinèrgies i generar turisme amb el suport de la Diputació i de la Agència Valenciana de Turisme.

El matí del dissabte 4 de maig, Manuel es visitarà l’actual Casa Gran del S.XVIII, la casa de la sal, a continuació el riu Albaida i les salines, i per a finalitzar el paratge de l’Argue.

Per la vesprada del dissabte, en Benifaió, es visitarà una de les construccions més emblemàtiques de la població, com es la torre islàmica de la Plaça. També es visitarà les sitges medievals amb arcades gòtiques que es troba a sota de la plaça Major.

La ruta comença a les 10:30h pel matí i a les 16:30h per la vesprada des dels ajuntaments. Les visites tenen un preu de 5€ per persona i dia que inclou les rutes de matí i vesprada, la visita als monuments i la degustació gastronòmica. Les inscripcions s’han de realitzar abans del dijous anterior en https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc0DPSNSU94UVyxT7D1U8x-rd7l9-RmzUa3R1HtA5zgnHWR-g/viewform