La Pobla Llarga i Sumacàrcer este diumenge en EntreComarques

0
694
El Xúquer al seu pas per Sumacàrcer

Les rutes cultural guiades EntreComarques patrocinades pel Patronat de Turisme de la Diputació de València i Turisme Comunitat Valenciana tornen a la Ribera de Xúquer este cap de setmana

  • Sumacàrcer el diumenge 5 de maig, realitzarà ruta de mati.
  • La Pobla Llarga el diumenge 5 de maig, realitzarà ruta de vesprada.
  • Ósca Navarro: «La Vall d’Albaida, la Safor, la Ribera Alta i la Ribera Baixa i la Costera- la Canal sumem recursos turístics per a aprofitar sinèrgies i generar turisme»
  • Entre comarques, entre cultures, entre històries, entre tradicions, entre l’interior i la costa…

El programa Entre Comarques, que celebra la sexta edició, continua el seu recorregut visitant este cap de setmana la Ribera de Xúquer. El programa complet, ha omplert d’activitat també les vesprades. Com assenyala el president del Consorci de la Ribera, format per les mancomunitats de la Ribera Alta i la Mancomunitat de la Ribera Baixa,  «La Vall d’Albaida, la Safor, la Ribera Alta ,  la Ribera Baixa , la Costera i la Canal, sumem recursos turístics per a aprofitar sinèrgies i generar turisme amb el suport de la Diputació i de la Agència Valenciana de Turisme.

El matí del diumenge 5 de maig, Sumacàrcer es visitarà el Palau del Comtes d’Orgaz, palau renaixentista del S. XV, seu actual de l’Ajuntament, a continuació l’Esglèsia parroquial, l’edifici barroc del S. XVIII. Després es visitarà el passeig fluvial del Riu Xúquer i finalment visitant el Cementeri Parroquial de Sumacàrcer.

Per la vesprada del diumenge, en La Pobla Llarga, es visitarà l’església, també es visitarà, la col·lecció museística, en la que podran veure el Crist Gòtic, la mare de Déu dels Desemparats de pedra, i altres tresors de La Pobla Llarga.

La ruta comença a les 10:30h pel matí i a les 16:30h per la vesprada des dels ajuntaments. Les visites tenen un preu de 5€ per persona i dia que inclou les rutes de matí i vesprada, la visita als monuments i la degustació gastronòmica. Les inscripcions s’han de realitzar abans del dijous anterior en https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc0DPSNSU94UVyxT7D1U8x-rd7l9-RmzUa3R1HtA5zgnHWR-g/viewform