26 establiments participen en la IV Ruta de la Tapa d’Algemesí

0
497

Cada local disposarà de fins a tres tapes diferents a 1,50 € la tapa

La quarta edició de la ruta de la tapa omplirà de creació culinària els dijous de maig en 26 establiments d’Algemesí 

Un total de 26 establiments d’Algemesí participen en la quarta edició de la Ruta de la Tapa que tindrà lloc tots els dijous del mes de maig. Es podran degustar més de 70 tapes diferents a un preu de 1,50 euro la tapa.

Els restaurants participants en aquesta iniciativa són Ca Dora, Café-5, Bar Miguel, La Mala Vida, Avalon Restaurant, Juanjo y Alex, Ca Mantellino, Valhalla, La Taverna de Santi, La Bodegueta, Monar, Limbo, Cervantes XXIII, Tapaina, Dulce Tentación, Bar Colón, Moments, Café Chester, Manhattan, Carpe Diem, Everest, Rock a Full, La Clau, La Trobada, Restaurant 2R i El Gourmet.

L’objectiu de la Ruta de la Tapa és promocionar el sector gastronòmic local i mostrar al públic el nivell d’hostaleria que hi ha a la ciutat, així com donar un impuls a l’hostaleria local, ha assegurat la regidora de Comerç i Turisme, Palma Egido.

A més, els assistents podran participar en el sorteig de cinc lots de botelles de Cellers Pinord i cinc consumicions per valor de 20€ per a utilitzar-los en els establiments participants. Per a això, han d’emplenar els requadres amb segells de tres restaurants diferents, votar a la millor tapa indicant el número i el nom del bar i completar-lo amb les seues dades personals.