El Hissouf i Deseta Abril guanya la XIX Volta a Peu de Gavarda

0
421

Khalid El Hissouf, atleta del Caixa Rural d’Algemesí es va proclamar vencedor de la XIX Volta a Peu de Gavarda, una cursa que va comptar amb la presència de centenars d’atletes a la localitat riberenca. El Hissouf va realitzar el recorregut en 28 minuts i 2 segons seguit de Borja Añón, el CD Metaesport que va creuar la línia de meta en un temps de 28 minuts i 9 segons. Ricardo Sisternes, del conjunt Alejandro Sanz Rickysporteam va completar el podi realitzant els 8 quilòmetres de recorregut amb un crono de 28 minuts i 15 segons.

Altres atletes destacats en aquesta cursa igualada en la categoria masculina van ser: Sergio Fayos del Crespo Runners, Javier Mozos del Club d’Atletisme l’Alcúdia, Andreu García, corredor de l’Alejandro Sanz Rickysporteam, Iván Hernández, del Crespo Runners, Rafa Abad, atleta del Club d’Atletisme Els Llops de Manuel, Víctor Martínez, de l’Anitin Team i Vicente Ramón, que va córrer representat al Club Triatló Carcaixent.

En modalitat femenina, Deseta Abril, corredora de l’Alejandro Sanz Rickysporteam, va ser la vencedora de la cursa i va acabar la mateixa amb un temps de 34 minuts i 2 segons que li va valer per adjudicar-se el primer lloc. Sandra Pla, del Caixa Rural d’Algemesí va pujar al segon calaix del podi amb un temps de 34 minuts i 31 segons mentre que el mateix va ser completat per Oreto Martínez, companya d’equip de la vencedora.

Aquesta atleta va fer el recorregut amb un temps final de 34 minuts i 48 segons. Altres atletes a destacar en aquesta modalitat van ser Salut Borràs, de l’Alejandro Sanz Rickysporteam, Alina Teodora, atleta del Caixa Rural d’Algemesí, Nadia Crisan, companya d’equip d’Alina, Natalia Camps, del Club d’Atletisme Gandia, Isabel Fuertes, l’FBI Fruits , Amanecer Martínez, del Club d’Atletisme la Rabosa i Paula Sáez, corredora de l’Alejandro Sanz Rickysporteam, un dels conjunts amb més representació d’atletes durant la prova.