Diego Gómez apel.la a la «bona gestió» de Compromís per a mantindre l’alcaldia d’Alzira

0
724
L'alcaldable Diego Gómez junt a Enric Morera, Clara Ferrando i la seua candidatura
Diego Gómez amb Sara Garés, Maria Calvo i Alfred Aranda
Assistents al mitin

L’alcaldable de Compromís per Alzira, Diego Gómez, ha apel.lat, hui, a la «bona gestió» realitzada pel seu grup municipal per a seguir, la pròxima legislatura, dirigint el consistori de la capital de la comarca, durant la presentació de la seua candidatura.

Experiència i renovació

«La nostra llista ofereix l’experiència de govern dels regidors de Compromís i una renovació amb la incorporació de persones activistes, independents i compromeses amb la societat civil local».

Per a l’actual alcalde de la capital comarcal, la seua formació té «la clau del canvi en la pròxima legislatura», per a la que ha oferit des de participació i transparència, a atencions socials, polítiques inclusives, peatonalització sostenibilitat i més ocupació.

Considera que la coalició valencianista pot «traure pit» dels carrers peatonalitzats, de l’anell verd, dels miradors al Xúquer, del canal de les Basses del Casal Jove així com de la «millora de l’aigua potable i de les instal.lacions esportives»,  a més de la reducció d’impostos i del deute municipal, entre altres.

Gómez es mostra convençut que els veïns d’Alzira, «s’han adonat que les coses s’han fet amb trellat i de manera seriosa i rigorosa per a millorar la vida dels  alzirenys i alzirenyes».

En l’acte, celebrat al pati de l’EPA Enric Valor, ha intervingut la candidata al Congrés dels Diputats Clara Ferrando que ha resaltat que «ara els valencians vivim millor que fa 4 anys», que «s’ha deterrat la corrupció de les institucions» i que amb un finançament just «haguerem acabat amb el 100% dels barracons escolars».

Un abans i un després

Mentre el candidat a les Corts Valencianes, Enric Morera, advertia que en les eleccions del pròxim diumenge «ens juguem molt», donat que suposaran «un abans i un després». Ha recordat que la corrupció «ens ha costat 15.000 milions d’euros» i que el govern del Botànic «ha reorientat el model productiu» en esta legislatura.

Morera ha insistit en que la sanitat «no és un negoci», al temps que recordava que amb la reversió a la gestió pública «s’ha incrementat la plantilla de l’Hospital d’Alzira».

Tant Morera com Ferrando i l’alcaldable d’Alzira Diego Gómez, han coincidit en assegurar que «Compromís ha sigut la única formació  que ha defensat la taronja valenciana a Brusel.les».