Detenen a Alzira un jove per amenaçar i coaccionar a la seua exparella

0
520

L’arrestat va difondre fotografies d’ella i vídeos de naturalesa sexual per les xarxes socials

El detingut no va acceptar la ruptura de la relació sentimental i l’amenaçava amb enviar-li gent perillosa

Agents de la Policia Nacional han detingut a Alzira a un jove de 28 anys com a presumpte responsable d’un delicte d’amenaces i coaccions a la seua exparella, resident a Tailàndia. El detingut va arribar a amenaçar-la amb enviar-li «gent perillosa» si no reprenien la relació.

La dona, de 25 anys, va denunciar els fets al seu país a través de l’Agregadoria d’Interior de l’Ambaixada d’Espanya, indicant que rebia contínues amenaces i coaccions per part del detingut amb la finalitat de reprendre la relació sentimental que havia acabat recentment.

L’arrestat va arribar a difondre, presumptament, fotografies d’ella i vídeos de naturalesa sexual a través de les xarxes socials i li amenaçava amb suïcidar-se si no li manava fotos nua.

L’operació va començar a mitjan passat mes de febrer, després de la denúncia de la víctima a la seua exparella que, segons va indicar, es van conéixer el mes de gener de 2018 a través d’Internet i l’home es va traslladar a viure a Tailàndia tres mesos després per a iniciar una relació sentimental.

Des del començament, el detingut va mostrar un comportament violent i bastant manipulador amb constants insults i coaccions durant els mesos de convivència, segons ha informat la Policia. El mes de novembre, ell va tornar a Espanya per a veure a la seua família i poc després ella li va comunicar que no volia seguir la relació pel seu comportament, cada vegada més agressiu i gelós.

El detingut, que encara es trobava a Espanya, no va acceptar la ruptura i va començar una sèrie d’amenaces constants a través d’Internet, difonent fotografies i vídeos de caràcter sexual i realitzant difamacions sobre la seua vida íntima. Durant aqueix temps, el detingut va crear diversos perfils falsos de la seua exparella per a vexar-la i humiliar-la, arribant a amenaçar-la amb enviar «gent perillosa» a la seua casa amb la finalitat de fer-li mal.

EP