Situació de normalitat a Alzira tot i sumar la Casella un total de 142 l/m2

0
842
Les comportes del Canal s'han obert esta vesprada una alçària de 50 cm per abocar l'aigua arreplegada al Casella
Barranc de la Casella a les 19 hores
Camí de l’Arena-Pescadors a última hora de la vesprada
Desembocadura del barranc de Barxeta en el Casella

L’Ajuntament d’Alzira assegura que a última hora d’esta vesprada, la situació era de «NORMALITAT» en barrancs, en el riu Xúquer, així com en el canal de les Basses que ha obert les comportes, a les 20 hores, una alçària de 50 cm per abocar l’aigua que recull al Casella que baixa, pel moment, prou buit, segons l’alcalde Diego Gómez.

Tot i haver haver acumulat un total de 142 l/m2 a la Casella, 84 a la Murta i 41 l/m2 en el nucli urbà d’Alzira. Ara bé reclama «precaució» a tots els veïns en estar en alerta taronja el que resta de nit i demà dissabte.

Davant una situació d’emergència aconsella telefonar al 112.

Pel que fa a altres localitats de la comarca a Montserrat registren una acumulat de 94 l/m2, 85 a Toris, 58 a Sollana, 56 a Carcaixent i La Barraca d’Aigües Vives, , 49 a Algemesí, 32 a Guadassuar i Sueca i 26 l/m2 a Cullera.