Alzira estudia celebrar en octubre la processó del Divendres Sant

0
997
L'assemblea de les germandats i confraries celebrada hui

La Junta de Germandats i Confraries d’Alzira estudiarà, seriosament, la possibilitat de celebrar la processó, suspesa hui, l’últim cap de setmana del mes d’octubre, coincidint ambla VII Trobada Nacional de Joves Confrares (JHOC).

«Volem aprofitar la trobada de joves i fer la processó, és com una porteta oberta després la desilusió molt gran que hem patit», assenyala a Riberaexpress el president de la JHHCC, Vicent Fábregues, poc després de l’assemblea en la que totes les confraries han decidit «per unanimitat» la suspensió de la desfilada dels 25 passos.

Decepció

Fábregues ha insistit en que «ha sigut una gran decepció», tant per als clavaris, com per als confrares i pels milers assistents a l’acte més important de la Setmana Santa d’Alzira, declara d’Interés Turístic Nacional.

Per als dirigents de la junta ha sigut «la decissió més coherent», peró s’han deixat «una porta oberta», per a fer l’últim cap de setmana d’octubre, «una mini processó en la que hi hauria una participació voluntària per part de les distintes confraries». Encara no hi ha res decidit peró, davant la gran decepció patida hui, sembla que hi ha una gran predisposició a recuperar la gran desfilada per bona part de la ciutat, de 7.000 capurutllos durant prop de 6 hores.