La JHHCC d’Alzira esperarà a migdia del divendres per decidir si suspén la processó

0
843
Vicent Fábregues president de la JHHCC d'Alzira

Vicent Fábregues: «O es fa la processó este divendres o no es farà»

Els via crucis, la processó de les Torxes i el Toc del Silenci de demà dijous perillen davant la possiblitat de pluja

Al sí de la Junta de Germandats i Confraries d’Alzira (JHHCC) hi ha una gran preocupació davant les previsions de pluja, donat que poden afectar a nombrosos actes programats per al dijous i especialment per a la processó del Divendres Sant.

Demà per la nit hi han previst varios via crucis a més de la processó de les Torxes i el Toc del Silenci.

Fábregues ha declarat a Riberaexpress que el divendres la directiva de la JHHCC es reunirà amb els presidents de les distintes confraries «per pendre una decissió», arran l’evolució de l’oratge i les previsions ja molt més detallades per a l’horari de la processó, entre les 18:30 i les 23:30 hores.

Il.lusió i preocupació

El màxim dirigent de la Setmana Santa alzirenya, declarada d’Interés Turístic Nacional, lamentaria que es suspenguera la processó més important de la capital de la comarca; «davant el colp moral que suposaria, després la il.lusió dels milers de confrares i espectadors en la desfilada».

La junta no es planteja ajornar la processó a altra data; «o es fa este divendres o no es farà», així de rotund s’ha manifestat Vicent Fàbregues davant una possible alternativa.