Jaume Bohigues proposa tres nous premis de decoració de monument per secció

0
550
Jaume Bohigues amb el seu equip en la Gallera

Jaume Bohigues, actual president de la JLF d’Alzira, i candidat a les pròximes eleccions ha proposat, entre altres innovacions, la creació de de tres premis de decoracció de monument per secció, tant en monuments grans com infantils, així com la inclusió de la totalitat dels monuments plantat en l’exercici anterior, al llibre oficial de falles.

Els responsables de cada àrea han explicat el programa a seguir durant els dos anys de mandat que tindrà la candidatura guanyadora dels comicis fallers.

A l’àrea econòmica asseguren que «s’aplicaran nous criteris de transparència», a més d’informar «puntualment» a l’ajuntament dels diferents moviments contables. Així com s’han compromés a fer un dossier per a que les empreses interesades en col.laborar amb la JLF «puguen saber les opcions existents».

Pel que fa a l’àrea cultural es mantindran les ga.les cultural i solidària, mentre que proposen fer un concurs únic de llibrets en valencià.

Per la seua part Bohigues aposta per «consolidar el projecte» que ell va iniciar fa dos anys, acompanyat ara per un equip prou renovat respecte a l’actual «amb noves idees i iniciatives i amb molta experiència al món faller».