Fallo del Concurs de Dossers i via crucis del Crist en l’Agonia a Alzira

0
648
Mosaic del dosser de l'Hort que s'ha classificat en seté lloc
El pas del Crist en l’Agonia a la avda Sants Patrons

Hui dimecres sant hi han dos actes importants en la Setmana Santa d’Alzira com és el via crucis de la Germandat de Caballers del Crist Crucificat en l’Agonia i la lectura del fallo del Concurs de Dossers que es produirà esta matinada.

Programació

17:45 horas, Visita Oficial a los Doseles. Alrededor de la medianoche, lectura del Fallo del Concurso de Doseles en el Exmo. Ayuntamiento.

22:30 horas, solemne VIA CRUCIS, de la HERMANDAD DE CABALLEROS DE CRISTO CRUCIFICADO EN LA AGONIA acompañando su imagen desde la Parroquia de San Juan Bautista por Piletes, Reyes Católicos, Benito Pérez Galdós, Plaza Mayor, Calderón de la Barca, Casilicios, Faustino Blasco, Mayor Santa Catalina y Plaza de la Constitución, a la Parroquia de Santa Catalina Virgen y Mártir.