Bloc-Compromís per Alzira la més matinera del partit judicial en presentar la candidatura

0
801
Candidatura de Bloc Compromís per Alzira
Albert Furió presentant la llista en la Junta Electoral de Zona este matí

A les 10 d’este matí el regidor Albert Furió presentava davant la Junta Electoral de Zona la candidatura Bloc Compromís per Alzira, que encapçala l’actual alcalde Diego Gómez.

Ha sigut la primera llista donat que a eixa hora s’obria el termini que culminarà la pròxima setmana. D’esta forma han imitat a la candidatura autonòmica liderada per Mónica Oltra, per a que les paperetes que figuren en els distints col.legis electorals «estiguen situades en primer lloc».

És la mateixa llista que va aprovar, recentment, l’assemblea amb els 96%, sense cap vot en contra.

Així no figura cap representant d’Iniciativa, que rebutjaren el lloc nº7 oferit per Gómez en pretendre que un dels seus membres figurara entre els  quatre primers llocs de la llista. La impugnació de la candidatura no ha prosperat i per això porta el nom de Bloc-Compromís per Alzira.

En canvi a La Barraca d’Aigües Vives, l’actual alcaldessa, Vero Alumnia, que s’afilià durant la legislatura al partit de Mónica Oltra, encapçalarà una llista que s’anomena Inciativa-Compromís per La Barraca, donat que el Bloc no compta amb cap afiliat al col.lectiu en esta entitat local menor.

Així l’alcalde i alcaldable, Diego Gómez, torna a liderar als aspirants de la formació valencianista, seguit per Sara Garés en el nº 2, Albert Furió ocupa el nº 3, Pep Carreres el 4, Marina Mir el cinqué lloc, seguit pel periodista i músic, Xavier Pérez, nou en la llista, així com la professora de Secundària i poetesa Maria Calvo, que ocupa el seté, i altre professor i activista cultural, Alfred Aranda el huité.