Jaume Bohigues fa una candidatura basada en «l’experiència»

0
557
Jaume Bohigues amb el seu equip

Jaume Bohigues presenta la seua candidatura a president de Junta Local Fallera per als propers dos anys, després del tancament de l´exercici 2018-2019 i baix el lema “Seguim creixent junt a les falles”.

Bohigues compta, denou, amb un equip de falleres i fallers amb gran experiència al món de les falles. Alguns dels components de la candidatura són Pasqual Villen, que continuaria al front de la Vicepresidència de monuments en cas de ser la candidatura més votada.

Com a Secretària General asumiria el càrrec Rebeca Chorro, que fins ara ha ostentat el càrrec de vicesecretària. Alfredo Garés, exalcalde d´Alzira, ocuparia  la Vicepresidència Jurídica i d´Incidències. Antoni Goig, la Vicepresidència d´economia. María Jesús Tortosa estaria al front de l´àrea de protocol. Tamara Pérez pasaria de delegada de cultura a asumir la Vicepresidència de Cultura i Solidaritat .

A més Vicente Enguix ocuparia la Vicepresidència de noves tecnologies, xarxes socials i comunicacions. Respecte a l´àrea de pirotècnia, la Vicepresidència seria per a Fernando Rodríguez i es crearia una nova Vicepresidència d´activitats diverses tutelada per Emilio Roca.

A falta de concretar les últimes incorporacions, tancarien l’equip 5 assessors i més d’una trentena de delegats.

La presentació de la candidatura tindrà lloc demà dimecres a les 20´00 hores en el Circulo Alcireño-La Gallera.