Letícia trasllada al Mesies per Alzira en el Diumenge de Rams

0
381
La burreta pel carrer Hort dels Frares este migdia

Centenars de persones amb palmes i rams d’oliveres  han rememorat hui a Alzira l’entrada de Jesucrist a Jerusalén en un matí autènticament estiuenc amb prop de 30º de temperatura. La burreta d’enguany s’anomena, Letícia, i com deia de forma irònica el seu conductor «tot i ser hui el Dia de la República». Letícia ha estat mol tranquila durant el caloròs trasllat del Mesies pels carrers de la capital de la Ribera fins arribar a la parròquia de Santa Caterina.

La banda de la Societat Musical d’Alzira, amb el nou director, Mikael Celda, al front, ha acompanyat tot el recorregut als nombrosos confrares i particulars participants en l’acollida. I al final de la processó han interpretat diversos pasdobles a la Plaça Major tal i com és costum, enmig d’una gran expectació.