Daniel Carbonell encapçala la llista de Compromís a la Pobla Llarga

0
1442

El passat divendres va tindre lloc la presentació de la candidatura de Compromís La Pobla Llarga, aquesta va comptar amb la presència de l’eurodiputat Jordi Sebastià i serà encapçalada per Dani Carbonell, qui repeteix com a candidat, amb el suport unànime del col·lectiu. L’ acompanyaran a la llista vint persones més, entre elles persones de reconegut prestigi i experiència i persones joves amb inquietuds polítiques i molta formació.

Dani Carbonell ha declarat “Aquesta candidatura ha aconseguit crear una gran il·lusió en la població, sentim els suport de molts veïns i veïnes al carrer, portem la màxima suplència perquè comptem amb molta gent que vol mostrar públicament el seu suport, estic convençut que anem a ser la sorpresa i anem a traure un gran resultat, a la Pobla l’alternativa de govern és Compromís.”

 

  1. DANIEL CARBONELL BARBERÀ
  2. LLUÏSA BOTELLA PARREÑO
  3. JOAN COMPANY SAPIÑA
  4. EMPAR BELLO MARTÍNEZ
  5. ESTEVE TORRES RUBIÓ
  6. MARGA VIZDOMINE ORTIZ
  7. JOSE LUIS NAVARRO ARMENGOT
  8. VIRGINIA GÓMEZ CASILLAS
  9. FERRAN PASTOR BELDA

10.IMMA GARRIGUES ORTOLA

  1. EMILI GASCÓ IBÀÑEZ

       S1. BETLEM BROTONS BARBERÀ

       S2. ADRI VILA CUCÓ

       S3. NADIA GINER ENGUIX

       S4.ADRI HERNANDEZ BIXQUERT

       S5.NEREA DE GRACIA PLAZA

       S6.DAVID GUILLEM ALBELDA

       S7. SARA MORENO FERRERO

       S8.KAID AHMED MBERIK

       S9. ANA CUCÓ BENAVENT

       S10. ANDREU GASCÓ FLIGUETE