L’artista Rafa de Corral torna a Alzira amb els seus contrastos de blanc i negre

0
324
Rafa de Corral amb l'alcalde Diego Gómez hui a la Casa de la Cultura
Rafa de Corral amb l’alcalde Diego Gómez hui a la Casa de la Cultura

L’artista d’origen vasc afincat a València, Rafa de Corral (Bilbao,1967) exposa desde hui a la Casa de la Cultura d’Alzira la seua mostra «In/out» composada per una vintena d’obres.

Es tracta de treballs realitzats amb grafit sobre tabla «on els fons oscurs desapareixen i les figures recuperen moviment», segons la Comissa`ria de l’exposició Sales Prats.

Les seus obres es centren en la llums amb contrastos de blanc i negre «sugerint figures geomètriques», ha explicat Prats durant la inaugruació que ha comptat amb l’assistència de l’alcalde d’Alzira Diego Gómez, del regidor de Medi Ambient Pep Carreres i de nombrosos admiradors de l’artista que ja va exposar a la capital de la comarca l’any 2008.

Biografia

Rafa de Corral naix a Bilbao en 1967. Després de finalitzar la carrera de BBAA a Bilbao, es trasllada a Londres on impartirà classes de pintura compaginant-les amb exposicions. Més endavant, ja a Espanya, fixa la seua residència a València. En aquest moment entra a formar part d’un circuit de galeries del territori nacional on exposa regularment, a més de realitzar exposicions Institucionals. Guardonat amb premis nacionals i internacionals, ha realitzat més de noranta mostres, dins i fora del nostre país, en ciutats com Paris, Londres, Frankfurt, Verona, Lisboa, Madrid, Barcelona, Bilbao i Alzira entre altres.