EU i Unides Podem aniran desunits a les municipals d’Alzira

0
409
Ivan Martinez i Paco Gimeno esta nit durant la pegada de cartells

Finalomente hi hauran quatre candidatures d’esquerra a la ciutat d’Alzira després de confirmar-se que Unides Podem i EU no han arribat a un acord per anar en coalició a les eleccions municipals del 28 de maig. El fet d’anar junts, tant en les generals com en les autonòmiques, no ha tingut el pes suficient per afavorir la unió a nivell local.

Els últims intents d’esta setmana no han fructificat i ja és irreversible la desunió en tancar-se este divendres el termini per a la presentació de coalicions a les municipals.

Sembla que cap de les dos formacions ha ficat tota la carn en la graella per anar junts, tot i que la separació pot condemnar-los a quedar fora de la pròxima corporació municipal. EU va obtindre 1.450 vots i un regidor en els anteriors comicis locals, i els dos deuran obtindre més de 1.100 vots, cadascú, per obtindre representació municipal.

Així Ivan Martinez repetirà com alcaldable però en este cas per Esquerra d’Alzira, al anar conjuntament amb ERPV. Mentre Paco Gimeno s’estrenarà com a candidat a l’alcaldia per Unides Podem.

Tot i aixó Martinez i Gimeno s’han juntat esta nit per pegar els cartells d’Unides Podem corresponents als comicis autonòmics i generals.