El PP d’Alzira continua «incomplint» la llei electoral segons EU

0
413
José Andrés Hernández alcaldable del PP a Alzira

 

El col·lectiu d’EUPV-Alzira ha presentat un nou recurs, el tercer, perquè el Partit Popular continua infringint la llei electoral ja que la Junta Electoral d’Alzira els ha requerit que retiraren  la publicitat immediatament i a hores d’ara encara està penjat en diferents mitjans. «Sembla que el Partit Popular té dues bares de mesurar», explica Patrícia Martínez, coordinadora local d’Esquerra Unida.

Avui mateixa des de la pròpia Junta se’ls ha tornat a instar a que ho retiren, a l’estar infringint l’article 53 de la LOREG, ja que des d’EU s’han presentat dues denúncies més. «No sols no ho han retirat si no que han fet noves publicacions», continua Martínez, «el que no entenen és que les lleis les hem de complir tots i totes, açò és joc brut i caldria que la Junta Electoral prenguera les mesures oportunes per fer complir la llei».

«Un partit que aspira a governar el primer que ha de fer és complir la llei i no acusar a la resta mentre ells no s’ho apliquen», conclou la coordinadora.