Cándido Valiente (JLF): «Serem austers, clars i transparents»

0
614
Cándido Valiente durant la presentació del programa

El candidat a la Junta Local Fallera d’Alzira, Cándido Valiente, assegura que serà «auster, clar i transparent», cas de ser elegit president en les eleccions a la JLF que es celebraran a primers del pròxim mes de maig.

En la presentació del seu programa, celebrada hui en la seu de la falla Colmenar, Valiente demanarà que s’auditen els comptes car de ser elegit. Considera que la junta «necessita un canvi a millor» i que «aproparà» la seua directiva «a totes les comissions», en haver sigut la majoria dels seus components «currants i gent de base» en l’actual de Jaume Bohigues.

Valiente aposta, a més per «potenciar» les aportacions de les empreses «per menudes que siguen i ha anunciat, que cas de ser elegit «»separarem l’acte de la proclamació de la despedida de les falleres majors».

Juntas directiva:

President: Cándido Valiente

Secretari General: Silvia Ferrer

Vicepresident Festes: Paqui Vallés

Vicepresident Econòmic: Paco Molina

Vice Recompenses i N. Tecnologies: Creu Casañ

Vicepresident Monuments: Bernardo Hernándiz

Tresorer: Clara Magraner

Delegat de Protocol: Maria Sifre