Miguel Vidal (Ciutadans) es postula com la «única alternativa» al tripartit d’Alzira

0
704
Miguel Vidal

Vidal ja és oficialment el candidat a l’alcaldia de Ciutadans a Alzira

 

  • Vidal:“És un orgull poder liderar un projecte amb el qual regenerar la política local i transformar la nostra ciutat”

L’actual responsable de política municipal de Ciutadans (Cs) a Alzira, Miguel Vidal, és el candidat a l’alcaldia en les properes eleccions municipals. Vidal ha manifestat que «és un orgull poder liderar un projecte amb el qual regenerar la política local i transformar la ciutat«.

El representant de Ciutadans ha assenyalat que «l’equip del qual forma part és multidisplicinar i són gent que formen part de la societat civil amb il·lusió per millorar Alzira i no a la recerca d’una nòmina«. «Cadascú té una feina on tornar quan aquesta etapa acabe«, ha destacat Vidal. «Aquest és un aspecte fonamental perquè permet tindre autonomia en la presa de decisions i centrar l’atenció en la ciutadania i no en els interessos particulars com passa actualment en molts casos«, ha concretat.

D’altra banda, ha convidat a «totes les persones que simpatitzen amb les idees de Ciutadans Alzira a sumar-se a aquest projecte«. «Tots sereu benvinguts a Cs Alzira com afiliats, com simpatitzants o com a simples col·laboradors«, ha assegurat alhora que ha subratllat que «cada dia som més i volem comptar amb tots vosaltres«. Per això, s’ha compromès a «escoltar les reivindicacions de qualsevol veí«.

Finalment, Vidal ha defensat «l’oposició responsable de Cs durant aquests anys» i ha insistit que «estem ja preparats per governar«. «Entre la vella política de populars i socialistes i el nacionalisme de Compromís, l’única alternativa real i assenyada de govern és Ciutadans«, ha conclòs.