Milers de persones ompliren els carrers de Carlet durant la Trobada

0
506

Els carrers de Carlet s’ompliren ahir amb milers de persones, famílies, docents, associacions, col•lectius que han participat en la XXXIV Trobada d’Escoles enValencià de la Ribera.

Segons l’organització, la trobada va comptar amb la participació de 30.000 persones al llarg de la jornada. L’avinguda de Blasco Ibáñez i els carrers dels seus voltants han estat plens de gom a gom durant un matí en què s’han fet al voltant de 150 tallers, actuacions dels nostres col•legis, de l’associació cultural El Trencall i que s’ha tancat amb la música de Dani Miquel.

Tant la regidora d’Educació, Nela Aznar, com l’alcaldessa de la ciutat, Maria Josep Ortega, han mostrat el seu agraïment a la ciutadania carletina que una vegada més ha demostrat que Carlet és una cuitat acollidora i participativa. «La participació de tota la comunitat educativa ha sigut clau perquè la Trobada fora tot un èxit. Han sigut molts mesos de treball perquè hui transcorreguera amb tota normalitat, tot i que l’oratge este matí no ha acompanyat massa» assenyalava la primera autoritat local.