Hernández (PP) manté a tres regidors i incorpora a dos dones als primers llocs d’Alzira

0
727
Imatge dels populars d'Alzira en l'acte del passat dissabte on es veu a Fernando Barberá (dreta) i a Luisa Castells (agaxada a l'esquerra)
Marisa Escribá d’El Norte Perdido amb J.A. Hernández en el Gran Teatre

L’alcaldable del PP a l’Ajuntament d’Alzira, José Andrés Hernández, manté a tres regidors actuals en la seua llista; Bernat Ríos, Enrique Montalvá i Rubén Palau, mentre incorpora a dos dones en els primers llocs de la candidatura; la presidenta de l’ONG El Norte Perdido, Marisa Escribá i a Luisa Castells, agent d’assegurances de professió, que fora membre de la directiva de la JLF quan l’encapçalava, Vicent Muñoz.

Tot apunta a que també incorpora en els set primers llocs al directiu de la UD Alzira, Fernando Barberá, que s’ha deixat vore últimament en els principals actes del PP local, com la presentació, en el seu dia d’Hernández a la Gallera, i la dels dels alcaldables populars de la Ribera el passat dissabte.

Han caigut de la llista, que presentarà esta vesprada, els regidors de l’actual corporació; Xelo Martinez, Enrique Lahuerta i José Luis Palacios, a més d’Elena Bastidas que abandonà, fa uns mesos, el consistori, per anar de candidata nº 2 a les eleccions autonòmiques per la circunscripció de València. Bastidas va ser sustituïda per Rubén Palau que també formarà part entre els màxims aspirants a regidors del PP, en les eleccions municipals del pròxim 26 de maig.