Sonia Andrés guanya el V Concurs d’Instagram de les falles d’Alzira

0
397
Imatge guanyadora del concurs

Sonia Andrés ha sigut la guanyadora de la V edició del concurs d’Instagram de les Falles d’Alzira, organitzat des de  la Regidoria de Festes.

El jurat va donar a conéixer la setmana passada les vint fotos finalistes del concurs de Falles, i finalitzat el termini per a votar-les, tant en Facebook com en Instagram, el premi del vot popular ha sigut per a la fotografia de Inmaculada Sánchez, que també ha sigut qui ha obtingut el tercer premi del concurs, mentre que la segona posició és per a Carla Vidal.

 

Cal recordar que la foto guanyadora del vot popular, tal i com estipulen les bases, serà la que s’utilitzarà per al cartell de promoció del concurs de l’any 2020.

 

En esta edició s’han presentat al concurs 900 instantànies que ajuden a difondre les manifestacions festives de la capital de la comarca.

 

V Concurs d’Instagram Setmana Santa Alzira

 

Des d’este diumenge 7 d’abril i fins al 21 es podrà participar en la V edició del Concurs d’Instagram Setmana Santa Alzira 2019, només cal pujar les fotos, amb temàtica de la Setmana Santa Alzirenya, i afegir l’etiqueta #setmanasantaalzira19

 

Els premis per a les tres fotografies guanyadores del concurs seran: 150 euros per al primer premi, 100 per al segon i 50 euros per al tercer.