La subhasta de cadafals d’Algemesí recapta 30.000 euros menys

0
461

La Setmana Taurina tindrà lloc del 20 al 29 de setembre

Alberto Fernández continuarà al capdavant d’una Comissió Taurina que gestionarà els 400.000 euros de recaptació de la subhasta de cadafals d’Algemesí

La Comissió Taurina ha elegit a Alberto Fernández com a president de la Comissió Taurina. Continuarà al capdavant de l’entitat després d’una elecció a la qual només es va presentar la seua candidatura. Fernández ha destacat que comptarà amb el mateix equip de l’any passat en els llocs clau, si bé en el seu discurs va destacar que la seua voluntat és que el seu equip siga tota la comissió, és a dir, tots els delegats de les penyes cadafaleres.

La primera mesura ha sigut fixar les dates de celebració de les festes. La Setmana Taurina d’Algemesí se celebrarà del 20 al 29 de setembre segons es va acordar després de l’elecció de president.

La subhasta de cadafales que es va celebrar el passat cap de setmana es va saldar amb una recaptació de 400.000 euros, una disminució en la recaptació d’uns 30.000 euros respecte de l’any passat. Aquest serà el pressupost que tindrà la comissió per a organitzar tant la fira de jonegades més important del món taurí com els espectacles nocturns de les festes que tindran lloc durant l’última setmana de setembre.