Compromís eligix de nou a Raquel Tamarit per encapçalar la llista de Sueca

0
976
Raquel Tamarit

A l’Ateneu de Sueca es van congregar més de cinquanta militants, que van ratificar amb un 92% dels vots, la llista encapçalada per l’actual alcaldessa de la localitat, Raquel Tamarit. “Es tracta d’un equip de persones valentes, compromeses i imparables que conjuguen experiència, renovació i pluralitat ”, segons la cap de llista y portaveu local.

El grup estaria format per Voro Giménez com a número dos, Pilar Moncho en el tercer lloc, Sergi Tomàs al quart i Isabel Jiménez en el número cinc. A continuació, Carlos Gisbert, Alfredo Planells, Roser Viñoles, Carlos Fuster, Noelia Sisteró i Pau Tomàs. El número dotze estaria ocupat per Roser Baldoví, seguidament de Emi Giménez, Manolo Sapiña, Vicent Mompó, Clara Espinós, Juan Carlos Grau, Llúcia Casanova, Gerard Blasco i Marian Ferrando. Vicent Baldoví ocuparia el número 21, tancant la llista. Com a Suplents , 1 Miquel Talens, 2 Tere Verdeguer i 3 Mercé Dominguez.

Tanmateix, Raquel va assegurar afrontar aquest nou repte amb molta il·lusió i força, com ho ha fet sempre, i va encoratjar a tota la militància a sumar-se a aquest nou projecte. A més, va recordar la importància del vot per a aquestes pròximes eleccions d’abril i maig en les quals, segons la mateixa “s’hi juguem el futur del nostre poble i la viabilitat dels canvis ocorreguts estos quatre anys”.

Sota el lema “Orgull de poble”, el col·lectiu de Compromís per Sueca pretén treure pit davant els nous reptes i mobilitzar a totes i tots els ciutadans del municipi a participar en els pròxims comicis electorals.