Cándido Valiente anuncia la seua candidatura i Bohigues serà el tercer aspirant a la JLF

0
1237
Cándido Valiente

«M’avala la il.lusió per aconseguir una junta propera i transparent»

Les eleccions a la JLF es celebraran a primers de maig

L’actual delegat de falles infantils, Cándido Valiente, expresident de la comissió Colmenar, ha anunciat hui que presentarà la seua candidatura a presidir la Junta Local Fallera d’Alzira, convertint-se en el segon aspirant a dirigir el món faller local. Mentre que el màxim dirigent actual, Jaume Bohigues, serà quasi amb tota seguretat el tercer candidat.

«Estic animat» ha manfiestat esta nit a Riberaexpress que sols està pendent de «comptar amb el suport de tres o quatre suports importants». L’opció de presentar-se de nou és molt elevada arran fer esta aseveració; «li ho dec al meu amic José Luis».

Bohigues assegura que mantè la pràctica totalitat de l’equip de Cultura i que farà noves incorporacions en les seccions jurídiques i pirotècniques.

Un projecte necessari

Per la seua part Valiente ha significat en el seu facebook que es troba «amb moltes ganes de començar una nova etapa, aportant la meua experiència de treball de base a les falles». I afegix, «m’avala la il·lusió per aconseguir una junta propera i transparent per a tots els fallers, amb un nou projecte necessari per a les nostres falles».

El primer aspirant en anunciar la seua candidatura, Antonio Pascual, presentarà, este dimarts, el seu programa als mitjans de comunicació.

D’altra banda, Jaume Bohigues, té previst presentar els comptes als presidents de les 35 comissions abans del dia 15, per poder celebrar les eleccions només passar la segona Pasqua, «a primers del pròxim mes de maig».