Alumnes del CIPFP Luis Suñer d’Alzira visiten Laboralia

0
491

Els alumnes del Cicle de Prevenció de Riscos Professionals del CIPFP Luis Suñer Sanchis visiten Laboralia, el Certamen Integral de la Prevenció i el Benestar Laboral, celebrat a València els dies 27 i 28 de març.
Este certamen, organitzat per l’INVASSAT, ha acollit el Congrés amb un complet programa de jornades, conferències, demostracions i activitats paral·leles, a les que van assistir els alumnes de 1r i 2n del Cicle Formatiu, participant en diverses xarrades i tallers sobre cultura preventiva i risc químic, on s’han tractat aspectes importants relacionats amb la formació en Prevenció de Riscos Laborals, així com la situació actual de la gestió del riscos químics (Formaldehid, Sílice, treballs amb amiant, etc.).
Els alumnes, a més, han participat en diverses demostracions sobre l’ús d’exoesquelets en les línies de producció, sistemes d’intel·ligència artificial, simuladors de bolcades en accidents de tràfic, etc.
Durant el certamen es va realitzar un impressionant simulacre de rescat d’accident químic a càrrec de la Unitat Militar d’Emergències (UME).