Alzira licita els projectes de millora dels col.legis Alborxí i Llepolies

0
540

La inversió procedent de la Diputació s’apropa als 200.000€

L’Ajuntament d’Alzira anuncia l’inici de l’expedient de contractació de les obres necessàries per tal de millorar els centres escolars de l’Alborxí i Llepolies, amb dos nous projectes d’actuació a estos centres que compten amb una subvenció de la Diputació de València de prop de 200.000 euros.

Continuant amb les inversions en la millora i manteniment del centres escolars, així com en l’eficàcia energètica, i tal com ja es va fer l’any passat en el col•legi Garcia Lorca, en esta ocasió el CP l’Alborxí rebrà una inversió de més de 137.000 euros per a renovar i substituir les finestres del centre per unes altres més adequades i actuals que milloren la temperatura interior de les estances.

El segon dels projectes aprovats, dins de les actuacions de millora de centres escolars, està destinat a l’escoleta infantil Llepolies. En este cas es tracta d’una reforma de les instal•lacions que comptarà amb una inversió de més de 77.000 euros per tal de condicionar l’edifici i les seues estances en òptimes condicions per al seu ús.