Mor una dona a Carcaixent atropellada per un vehicle que circulava a gran velocitat

0
11905
L'atropellament ha tingut lloc a l'avda Joan XXIII

Otília, una dona major, d’uns 80 anys d’edat, ha resultat morta esta nit a Carcaixent al ser atropellada en un pas de vianants per un vehicle que circulava a gran velocitat.

L’accident ha ocorregut poc després de les 10 de la nit a l’avinguda Joan XXIII quan un turisme que circulava a gran velocitat atropellava a una veïna que travessava el carrer. El vehicle, segons testics presencials, ha colpejat a cinc vehicles que estaven aparcats a l’altra banda de la calçada després que el turisme superara el seto i circulara uns metres en direcció prohibida.

El conductor, sembla que un jove veí de Carcaixent, ha sigut detés quan intentava fugir a peu, després que el seu vehicle quedara destrossat.

Poc abans de les 12 hores el forense alçava el cadàver i una grua retirava els vehicles sinistrats. Part de l’avinguda va quedar precintada per la Guàrdia Civil i la Policia Local.

El fet ha causat gran commoció a Carcaixent especialment entre el veïnat de l’avinguda Joan XXIII, en ser Otilia una persona molt coneguda en la població.