Antonio Pascual:»La subvenció de l’Ajuntament a la JLF es queda curta»

0
1392
Antonio Pascual

El candidat a la presidència de la Junta Local Fallera d’Alzira, Antonio Pascual Llinares, presentarà el seu programa el pròxim dijous, així com la quinzena de membres que formen part de la seua candidatura. Pascual s’avança així a l’actual president, Jaume Bohigues, que encara no ha decidit si es presentarà a la seua reelecció.

Toni Pascual pertany a la falla Plaça Germanies, de la que és membre fundador i president en tres ocasions. Va formar part de la directiva de Vicent Muñoz, durant quatre anys, en els que, en dos, va exercir com a vicepresident de l’àrea de Cultura i Protocol.

Formaran part del seu equip en els càrrecs més importants; Javi Miró, Jorge Gimeno, Óscar de la Merced, Salva Camarena i l’expresident Vicent Muñoz, que exercirà de Delegat de Relacions Externes.

Pascual ha assegurat hui a Riberaexpress que, «tindre, i haver tingut una bona relació amb Bohigues» amb el que va coincidir i treballar en l’equip directiu de Vicent Muñoz.

Pascual considera que la subvenció de 160.000 euros que l’Ajuntament d’Alzira concedix a la JLF «es queda curta davant els nombrosos gastos que ha de fer front». Encara que no ha volgut mostrar-se crític amb la directiva salient, el nou candidat ha advertit que «no s’han generat els suficients ingresos atípics», procedents d’empreses i col.laboradors per a compensar les despeses de la junta.

Riberaexpress