Mer Bohigues Fallera Major d’Alzira: «Ha sigut el millor any de la meua vida»

0
796
Mer Bohigues amb la fallera major d'El Mercat Cristina Berenguer anit durant la cremà
Mer junt a l’alcalde d’Alzira, la fallera major d’El Mercat i president de la comissió

L’exercici faller 2018-19 ha culminat esta matinada amb la cremà de les falles que en el cas d’Alzira han tingut una clara protagonista, Mercedes Bohigues la fallera major d’Alzira que anit, mentre no podia contindre l’emoció davant el monument del Mercat en flames comentava convençuda que «sens dubte éste ha sigut el millor any de la meuda vida».

La fallera de Plaça La Malva abraçava una a una a totes les companyeres de la cort i entre llàgrima i llàgrima, feia nombrosos agraïments a la JLF, a l’Ajuntament i a les seues amigues. De totd els nombrosos events viscuts en el seu reinat, destaca com sol ser habitual, la Crida, un acte en el que sols la fallera major de la ciutat pot participar com a protagonista. Però tampoc oblidarà mai l’Ofrena; «quan entrava en la Plaça Major i escoltava el meu nom vaig al.lucinar i sobre tot emocionar».

El suport d’una reina

També ha qualificat «com molt bonic» viure les falles junt a son pare, Jaume Bohigues, que és el president de la JLF i davant d’ell manifestava «ha sigut millor del que esperava».

Jaume, no tenia anit encara presa la decissió de si aspirar de nou al càrrec o no, preguntada la filla deia «a mi m’agradaria que continuara, jo li donaré tot el meu suport» i en este aspecte resaltava les seues virtuts i sobre tot que «des de sempres ha sigut molt faller.

Muñoz i Pascual

Jaume desfulla la margarida i es decantarà en funció del suport que obtinga, a priori, sobre tot perquè deurà renovar la major part d’una junta, després d’anunciar molts d’ells que no continuaran.

Bohigues tindria com oponent a Antonio Pascual, en les eleccions a president que tindràn lloc esta primavera, encara que l’exmembre de la JLF, no ho ha anunciat públicament encara. L’expresident Vicent Muñoz, que s’ha deixat vore prou estes falles, s’ha decantat clarament per Pascual, després de perdre, de forma clara, els últims comicis fallers davant Jaume.

Riberaexpress