Pirotècnia Valenciana dispara una de les més atronadores mascletaes de les falles d’Alzira

0
1211

El pirotècnic de Llanera de Ranes, José Manuel Crespo, ha estat hui ovacionat i felicitat com poques vegades s’ha vist a Alzira davant l’atronadora i espectacular mascletà disparada dins el Concurs de Mascletaes d’Alzira.

Les dos fases, la manual i la digital han sigut perfectament combinades, així com els colors i sobre tot «el ritme in crescendo» dels 80 kg de pólvora llançats al vent de la Plaça del Regne per culminar «amb un fortíssim terratrèmol» que ha emocionat als milers d’assistents. Durant el seu recorregut fins el cadafal de les falleres i autoritats, José Manuel Crespo ha rebut el reconeiximent i les felicitacions de nombroses persones i fallers que l’han recompensat amb una ovació quasi tran atronadora com l’espectacular mascletà del pirotècnic de la Costera. «La satisfacció del públic és també la nostra» ha vingut a dir als mitjans de comunicació, entre els elogis de tots.

També s’han rendit a l’èxit de Pirotècnia Valenciana, l’ampla i variada nòmina de polítics assistents, des de la candidata popular a la Generalitat Isabel Boni, junt a la diputada Elena Bastidas, fins el diputat autonòmic de Compromís Fran Ferri i la vicepresidenta de la Diputació Mª Josep Amigó i l’alcalde de Guadassuar Voro Montañana, a més del candidat per Ciudadanos, Toni Cantó i l’alcalde socialista de l’Alcúdia Andreu Salom.