L’alcalde d’Alzira lamenta la imatge «ridiculitzada» de la fallera major oferida per À punt

0
1540
Mer Bohigues i Diego Gómez en la Crida

 

L’alcalde d’Alzira i president honorífic de la Junta Local Fallera (JLF), Diego Gómez, després  l’emissió d’un programa d’À Punt on s’utilitza la imatge de la Fallera Major d’Alzira critica les formes de la televisió autonòmica i dona tot el seu suport a Mercedes Bohigues en particular i a les falleres i dones en general.

 

  • «El meu suport a la Fallera Major d’Alzira, Mer Bohigues, com a dona i com a Reina de les festes de la ciutat i que representa a totes les dones falleres d’Alzira.

 

  • Lamente l’ús sense permís de la seua imatge en el programa televisiu.

 

  • Lamente la imatge ridiculitzada de la dona que es fa al programa i que, tot i que està en un context d’humor, ara estem lluitant contra la violència masclista, la lluita de les dones a la que donem suport des de les institucions, ridiculitzar a la Fallera Major d’esta forma, no tocava. Este punt és el que més em preocupa i he de manifestar que: sense dones no hi ha falles. Ara toca gaudir de les festes i donar suport a Mer Bohigues».