L’alcalde d’Alzira lamenta l’acusació «partidista» del candidat del PP sobre l’espai publicitari

0
884
Diego Gómez en la mascletà de hui

L’alcalde d’Alzira desmenteix que el govern municipal haja obligat a retirar cap publicitat de l’espai de la mascletà

 

Alzira, 13 de març de 2019.- L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, vol aclarir,  respecte a la nota de premsa que ha enviat José Andrés Hernández sobre la acusació de que el tripartit ha obligat a la Junta Local Fallera a retirar una publicitat en la lona de la mascletà del despatx professional d’aquesta persona:

 

1.-Este alcalde com a president de la Junta Local de Govern i del ple no ha acordat cap retirada de cap publicitat.

 

2-Que la publicitat del despatx del Sr. José Andrés Hernández és una qüestió privada entre el propi afectat i la Junta Local Fallera, siga com advocat. A més, el Govern municipal no s’encarrega de la contractació d’este espai publicitari.

 

3-Lamentar l’acusació partidista de José Andrés Hernández sense contrastar la versió municipal.