La JLF es querellarà contra À Punt per «ridiculitzar» a la Fallera Major d’Alzira

0
4541
La fallera major d'Alzira caricaturitzada en el programa Assumptes Interns d'anit

El president de la Junta Local Fallera d’Alzira, Jaume Bohigues, ha anunciat hui que l’entitat emprendrà “mesures judicials” contra la televisió autonòmica À Punt, per “ridiculitzar i caricaturitzar” a la fallera major Mercedes Bohigues en el programa Assumptes Interns emés anit i que dirigix el còmic Pere Aznar.

La màxima representant de les falles d’Alzira apareixia en una imatge fotogràfica amb ulleres de sol i en un moment determinant es quedava en roba interior, segons la caricatura mostrada per este programa humorístic, al referir-se a les dificultats que tenen les falleres a l’hora d’anar al WC.

Són pare i màxim dirigent de la JLF, es preguntava esta vesprada davant els mitjans de comunicació, “perquè tenen que afagar una imatge de la fallera major d’Alzira?”, donat que la FM “és un emblema i representa a tota la ciutat”.

L’incident ha causat una gran malestar entre el món faller local, la pròpia fallera major es trobava hui «molt afectada», segons el president de la JLF, fins el punt de ser animada i convençuda per assistir a la mascletà de hui.

Bohigues ha assegurat que “l’Ajuntament està la nostre costat”, i que només cremen les falles, “presentarem la corresponent demanda en el jutjat”.