Jaume Bohigues: «Hem retirat la publicitat per evitar la polèmica»

0
1739
L'anunci de la polèmica retirat per la JLF

El president de la JLF d’Alzira, Jaume Bohigues, ha assegurat que la retirada de l’espai publicitari contractat per l’advocat José Andrés Hernández, per «evitar una possible polèmica en mostrar la foto d’un candidat a l’alcaldia».

Bohingues ha explicat que «segons m’ha dit José Andrés, va contractar l’espai publicitari per ajudar a la JLF i per tant sense cap mala intenció».

L’espai, on José Andrés, anunciava els serveis que presta el seu despatx, estava en un lateral del palco que utilitzen les autoritats i les falleres majors d’Alzira per presenciar les mascletaes falleres. Bohigues, ha explicat als mitjans de comunicació, que la mesura s’ha pres, davant el consell de l’assessoria jurídica de la junta, encara que ha reconegut haver rebut, «nombroses cridaes telefòniques procedents de tot el món».

M’ha cridat un membre de l’equip de govern

Per la seua part l’advocat i alcaldable del PP José Andrés Hernández, ha manifestat a Riberaexpress que, «m’ha cridat directament un membre de l’equip de govern per a comunicar-me la decissió de retirar el meu anunci». L’actual portaveu del Grup Municipal Popular ha mostrat la seua «disconformitat», després d’aclarir que «no ha sigut l’alcalde». Tot i considerar que «és l’últim responsable d’esta decissió com a màxima autoritat local».