Alzira concedix una subvenció de 20.000€ a l’Escola d’Educands de la Societat Musical

0
612

Segons el regidor d’Educació i Infància, Pepe Grau, durant els últims quatre anys s’ha duplicat l’ajuda a este centre

 

L’Ajuntament d’Alzira ha aprovat, concedir a l’Escola d’Educands de la Societat Musical d’Alzira (SMA) una subvenció de 20.000 euros per a l’any 2019, una ajuda que segons el regidor d’Educació i Infància, Pepe Grau, està “justificada per la gran labor educativa i pedagògica d’esta entitat que compta amb una escola amb centenars d’estudiants que s’inicien en la música i que després passen a formar part de les distintes agrupacions, i molts d’ells al finalitzar els seus estudis són professionals de la música”.

 

Cal recordar, que l’escola d’educands, de la mateixa manera que el centre autoritzat de grau mitjà, estan completament habilitats i legalitzats, des de fa anys, pel que fa als professors i tot el personal no docent, un esforç que segons recalca Grau, “comporta un gran dèficit econòmic i per això, des de la meua regidoria hem millorat i duplicat l’ajuda a l’escola de música en un 100% respecte als diners destinats en l’anterior legislatura”.

El responsable d’Educació assegura que l’Ajuntament “continuarà ajudant la SMA, i concretament a l’escola de música pel gran servici que presta als xiquets i xiquetes que volen estudiar música i formar part de les distintes agrupacions”.