Jaume Bohigues: «No m’asusta que hi haja altra candidatura a la JLF»

0
1048
Jaume Bohigues este migdia davant l'ajuntament
Jaume en el moment de la seua proclamació fa dos anys

«Quan es cremen estes falles decidiré si val la pena o no continuar»

«Ojalà l’Ajuntament gestionara el pressupost de la JLF»

«He aconseguit tot el que m’he proposat en estos dos anys»

El president de la Junta Local Fallera d’Alzira, Jaume Bohigues, desfulla la margarida, durant els últims dies del seu mandat, sobre si es presentarà, o no, a la renovació del seu càrrec, després de reconèixer que s’ha enfrontat «a molts problemes», entre ells els econòmics.

Quan es cremen les falles el dia 19 «decidirè si val o no la pena continuar» i és que un bon nombre dels directius de l’actual junta «no van a continuar», encara que «hi han molts altres fallers que s’han oferit».

Bohigues assegura tindre «il.lusió» i que «s’han fet curtíssims estos dos anys», però no confirma si es presentarà a la reelecció,  després que esta primavera culmine el seu bieni al capdavant del món faller local.

L’actual president assegura que «no m’asusta» que es presente altra candidatura impulsada per l’anterior mandatari, Vicent Muñoz, i que sembla, estarà liderada per Antonio Pascual Llinares, faller de la Plaça Germanies, i exmembre de la JLF durant l’època de Muñoz.

Gestió municipal

Jaume Bohigues és partidari que el govern local gestione directament les despeses que ocasiona la JLF, «per mí ho firmaria demà, el primer any ja vaig demanar que la gestió fora municipal», assegura moments abans de disparar-se hui la primera mascletà d’enguany. A més manifesta que ell és el que ha demanat que s’auditen els comptes de la junta, que rep una subvenció anual de 160.000 euros. I Es mostra «agraït» a l’Ajuntament per fer-se càrrec del pagament extra de quatre mascletaes.

Recorda que davall el seu mandat, la JLF s’ha fet càrrec d’ajudar a les comissions que careixen de casals, i de la nova Mare de Déu del Lluch, entre d’altres i en declaracions a Riberaexpress es mostra molt satisfet perquè «he aconseguit tot el que m’he proposat».

Èxit de la cavalcada

Pel que fa a les falles d’enguany, que comencen a ocupar els carrers d’Alzira, diu que les afronta «amb moltíssima il.lusió», després que la corporació local l’haja felicitat per la cavalcada del dissabte; «hi havia molta qualitat en les disfresses, carrosses i unes coreografies com mai en la vida».

A més avança als alzirenys que, «ha pujat enguany la qualitat dels monuments, no sols en la secció Especial sinò en totes les categories» i afegix orgullós «enguany van totes a mil, els jurats van a tindre molt de treball».

La última setmana fallera de l’exercici 2018-19 es presenta decissiva per al seu futur en la JLF «vull vore abans com acaben, i fins i tot la decissió la tenen els presidents de les comissions», es manifesta Jaume, uns segons abans que les falleres majors Mercedes Bohigues i Inés Brines pronunciaren, per primera vegada, el tradicional, «Sr. pirotècnic pot començar la mascletà».

Riberaexpress