Una Cavalcada multidivertida i imaginativa atrau a milers d’asistents i participants a Alzira

0
2918

Milers de fallers i falleres han conquerit esta vesprada Alzira amb l’humor, colorit i disfresses imaginatives de la ja tradicional Cavalcada Multicolor.

Les temàtiques més freqüents han sigut la crisi de la taronja i la política local en la que les referències més que gracioses a la limitació de velocitat a 30 km/h han triomfat sobre la resta, encara que tampoc ha faltat l’Anell Verd i les macetes. L’alcalde Diego Gómez, la vicealcaldessa Isabel Aguilar, el responsable de Gestió Urbanística Fernando Pascual, i fins i tot el portaveu popular José Andrés Hernández no han escapat a la sàtira dels fallers.

 

Tampoc ha falta la música que solia acompanyar a la majoria de les comissions falleres i que han fet ballar i cantar a fallers i espectadors de totes les edats.

Acompanyant a les falleres majors, Mercedes Bohigues i Inés Brines, i al president de la Junta Local Fallera, Jaume Bohigues, han estat Diego Gómez, alcalde d’Alzira; Isabel Aguilar; vicealcaldessa i regidora de Festes; Ivan Martínez, tinent d’alcalde; junt a altres membres de la corporació municipal.