Oberta la convocatòria dels IV Premis «IDEA Coworking»

0
422

L’Ajuntament d’Alzira, a través de la Regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus, convoca la quarta edició dels PREMIS “IDEA COWORKING ALZIRA”. Aquests premis es duen a terme amb la col•laboració de EFECTO COWORK. L’objectiu és fomentar que autònoms i emprenedors que vénen d’una situació d’atur tinguen un espai compartit per poder desenvolupar la seua tasca.

Els guardons estan dotats amb 2 premis valorats en 1.000 € finançats per l’Ajuntament d’Alzira, els quals equivalen al cost dels servicis de coworking, en EFECTO COWORK, durant 6 mesos.
Podran participar persones físiques o jurídiques que vulguen emprendre o que ja estiguen exercint una activitat professional i/o empresarial a Alzira i el model de negoci de la qual es desenvolupe adequadament en un espai col•laboratiu.
Segons Ivan Martínez, regidor responsable de l’àrea: «L’impuls de l’autoocupació exigeix de fórmules que faciliten i milloren la posada en marxa de les noves empreses, especialment xicotetes empreses i professionals que troben més dificultats en les fases inicials. Amb els premis IDEA COWORKING ALZIRA, l’Ajuntament d’Alzira pretén fomentar l’emprenedurisme i facilitar l’establiment d’aquest tipus d’empreses a Alzira, a més de poder tindre un viver d’empreses».
La instància i documentació haurà de presentar-se, dins del termini en Registre d’ entrada de l’Ajuntament d’ Alzira, (La Clau) segons allò disposat a les Bases específiques de la convocatòria, a qualsevol dubte o aclariment contactar amb IDEA, al 96 245 51 01 i també a la web municipal: www.idea-alzira.com