La cavalcada dispara la programació fallera d’Alzira

0
1976

La Cavalcada Multicolor inicia el pròxim dissabte una setmana prèvia a la plantà carregada d’actes fallers a Alzira, en la que destaquen les Mascletaes que comencen el proper dimarts dia 12.

9 de Març de 2019

A les 18:00 hores. Cavalcada Multicolor. Concentració i eixida del carrer Gabriela Mistral (Rotonda del bar Goya), seguirem pel carrer L´Alquenència, Plaça 1r de Maig, Hort dels Frares, Reis Catòlics, Benito Pérez Galdós, Plaça Major (centre), on estarà ubicada la plataforma itinerant de la Junta Local Fallera Plaça Major (dretra) i l’acte finalitzarà a l’encreuament amb Correus.

A les 20:00 hores a la Plaça del Carbó. Homenatge al “FOC ANTIC” Patrocinat per FEDERCRE.

10 de Març de 2019

A les 10:00 hores. Visita al tradicional esmorzar, “La Sardinà” . Falla l’Alquerieta

A les 12:00 hores. Visita a la tradicional “Porcà”. Falla Caputxins

12 de Març de 2019

A les 14 hores. A la Plaça del Regne, Mascletada exhibició a càrrec de Pirotècnia Crespo.

13 de març de 2019

A les 14 hores. A la Plaça del Regne, Concurs Nacional de Mascletades Pirotècnia Zaragozana.

14 de març de 2018

A les 14 hores. A  la Plaça del Regne, Concurs Nacional de Mascletades Pirotècnia Alicantina (Hnos. Sirvent)

A les 20:00 hores. A la Casa de la Cultura, cloenda de l’Exposició del Ninot i lliurament de premis del Concurs de Dibuix Infantil de les Falles 2019.

15 de març de 2019

A les 11:00 hores. Cercavila i visita a les comissions de Secció Especial.

A les 14:00 hores. A  la Plaça del Regne, Concurs Nacional de Mascletades  en honor a les Falleres Majors de les comissions d’Alzira. Pirotècnia Dragon.

A les 14:30 hores. Dinar en honor a les Falleres Majors i Presidents de les comissions d’Alzira.

 

16 de març de 2019

A les 08:00 hores. Macrodespertà popular de totes les comissions  falleres d’Alzira. Patrocinada per Pirotècnia Hnos. Sirvent.

A les 14:00 hores. A la  Plaça del Regne, Concurs Nacional de  Mascletades. Pirotècnia Valenciana patrocinada per “Cruz Campo”.

A les 00:00 hores. Nit de la Plantà dels monuments.

 

17 de març de 2019

A les 08:00 hores. Despertà.

A les 11:00 hores. Cercavila i visita a les diferents comissions falleres.

A les 14:00 hores. A la Plaça del Regne, Concurs Nacional de Mascletades. Pirotècnia Nadal-Marti, patrocinada per Family Cash.

A les 18:00 hores. Lliurament de premis.

 

18 de març de 2019       

A les 08:00 hores. Despertà.

A les 11:00 hores. Cercavila i visita a les diferents comissions falleres.

A les 14:00 hores. A  la plaça del Regne, Concurs Nacional de Mascletades. Pirotècnia Zarzoso.

A les 14:30 hores. Les Falleres Majors d´Alzira acudiran a la tradicional “Cassolà”  que organitza la Falla Plaça del Forn.

A les 17:30 hores. Ofrena de flors a la Mare de Déu del Lluch, patrona de la ciutat d’Alzira, i a Sant Josep. Concentració i eixida del carrer Pare Castells, Verge de la Murta, Alquenència, Plaça Primer de Maig, Hort dels Frares, Plaça Major (dreta), Plaça Major(centre), finalitzant l’acte en l’encreuament amb Plaça Major (esquerra), carrer Curtidors (Prieto).La tribuna de les Falleres Majors d ́Alzira, les seues Corts d ́Honor, autoritats, representants de altres entitats festives i convidats a l ́acte, estarà ubicada al carrer Pare Castells (davant de Deportes Sierra).

La nova imatge de la Mare de Déu del Lluch i la de Sant Josep, estaran ubicades al mig de la Plaça Major.

 

19 de març de 2019       

A les 08:00 hores. Despertà.

A les 11:00 hores. Missa en la Capella de l’Hogar Teresa Jornet (Asil) en honor a Sant Josep. En finalitzar es celebrarà la Processó de Sant Josep per diferents carrers de la nostra ciutat.

A les 14:00 hores. A la  Plaça del Regne, Concurs Nacional de Mascletades.

Pirotècnia Alicantina (Hnos. Sirvent).

A les 17:00 hores. Desfilada de Pasdobles.  Concentració i eixida carrer Pont de Xàtiva, carrer Colom, Plaça Musical, carrer Curtidors, Plaça Major (Esquerra), Avgda. Sants Patrons pera finalitzar l’acte a l’encreuament amb Correus.

A les 21:00 hores. La Fallera Major Infantil d’Alzira, la Cort d’Honor i la Junta Local Fallera, visitaran la comissió guanyadora del primer premi de la Secció Especial Infantil i es procedirà a la Cremà d’aquest  monument faller.

A les 22:00 hores. La Fallera Major d’Alzira, la Cort d’Honor i la Junta Local Fallera, visitaran la comissió guanyadora del primer premi de la Secció Especial, i es procedirà a la Cremà d’aquest  monument faller.

 

LA JUNTA LOCAL FALLERA ES RESERVA EL DRET DE QUALSEVOL MODIFICACIÓ DEL PROGRAMA DE FESTES, SEGONS LES NECESSITATS O CIRCUMSTÀNCIES QUE POGUEREN SORGIR.