La convocatòria de Ximo Puig evita la inauguració del Museu Faller d’Alzira

0
975
Les portes del Museu Faller no s'obriran fins la pròxima setmana

Anul·lada la inauguració prevista del Museu Faller per convocatòria d’eleccions

 

Encara que l’acte d’inauguració estava previst abans de la convocatòria d’eleccions autonòmiques realitzada pel president de la Generalitat Ximo Puig, la llei és clara i prohibix realitzar qualsevol acte d’estes característiques. Per tant, amb el compliment estricte de la LOREG, la regidoria de Festes ha decidit anular l’acte inaugural

Les portes del Museu Faller s’obriran a partir de la pròxima setmana per a tot aquell que vullga visitar el renovat espai museístic.

La convocatòria de Puig per al 28 d’abril ha molestat, fins i tot, al sí del PSOE local, que forma part de l’equip de govern amb Compromís i EU. A partir d’ara el tripartit no podrà fer cap inauguració, tot just en la recta final de la legislatura municipal.

A més, segons fons socialistes, pot provocar una elevada abstenció al celebrar-se el diumenge de la segona Pasqua, en la que molts alzirenys i riberencs aprofiten per viatjar. Així al voltant de 2.000 riberencs tenen ja feta la reserva en hotels d’Andorra davant la falla que planta l’entitat Fallers pel Món. I d’altres veïns tenen previst viatjar aprofitant que el dilluns dia 29 és festa en la major part dels municipis, entre ells Alzira.

La fugida d’eixe cap de setmana cap el mar, la muntanya, els xalets i apartaments, també «afavorix l’abstenció» en la convocatòria de les eleccions generals i autonòmiques, així com la dificultat amb la que topetaran els diferents partits per trobar interventors i apoderats per als respectius col.legis i taules electorals.