Francisco Miguel Ibor nou director de l’agència de l’ONCE d’Alzira

0
1058
Fco. Miguel Ibor (dreta) junt el delegat territorial de l'ONCE i l'alcalde d'Alzira
Francisco Miguel Ibor nou director de l’ONCE d’Alzira

Francisco Miguel Ibor ha sigut presentat esta vesprada com el nou director de l’agència de l’ONCE d’Alzira en un acte multitudinari al que han assistit el delegat territorial, José Manuel Pichel, la subdelegada territorial, Belén Boronat i el president de l’ONCE de la Comunitat Valenciana, Enrique Llin, junt a l’alcalde d’Alzira Diego Gómez i diversos membres de la corporació municipal.

Ibor sustiuix en el càrrec a Leticia Ventura que ha rebut un regal d’acomiadament per part de la tècnica Charo Rodríguez, en nom nom de tota l’agència i dels 170 venedors d’una de les delegacions més importants de la Comunitat Valenciana.