Alzira sol.licita 250.000€ per a pràctiques formatives a la UE

0
525

L’Ajuntament d’Alzira, a través de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus i IDEA, ha presentat al SEPIE (Servei espanyol per a la internacionalització de l’educació), dins del Programa Erasmus+, un projecte que comptaria amb una subvenció de 253.622 € per què 90 alumnes dels cursos d’IDEA puguen realitzar les seues pràctiques a Malta, Regne Unit, Itàlia i Irlanda.

 

Una subvenció que, de ser aprovada, permetria posar en marxa un projecte de dos anys i que començaria el pròxim 1 de juny de 2019 fins al 31 de maig de 2021. Aquestes pràctiques en empreses  a Malta, Regne Unit, Itàlia i Irlanda es voran complementades a través d’unes beques que rebran els alumnes participants en el projecte, per a cobrir els seus costos de desplaçament, manutenció i allotjament.

 

Segons ha declarat Ivan Martínez, regidor responsable de l’Oficina de Projectes Europeus: «d’aprovar-se el projecte ‘IDEA MOVES V’ suposaria la cinquena vegada que l’Ajuntament d’Alzira obtindria aquests fons per a fomentar la formació dels seus estudiants i alumnes d’IDEA a l’estranger. Unes xifres que continuen augmentant, ja que la primera vegada es va comptar amb una subvenció de 20.000 euros i 4 places de pràctiques a l’estranger front als 178.719 euros de subvenció i les 73 places disponibles de l’última edició del 2018.»