Alzira reforçarà la neteja en falles amb 700 papereres i iglús per al vidre

0
466

 

La festa fallera ja està prop i la ciutat ha d’estar preparada per a rebre visitants, turistes, fallers i falleres que disfrutaran amb intensitat d’una setmana plena d’actes i activitats diverses que oferix esta festa nostra.

Per la qual cosa, i des de la Regidoria de Gestió Urbanística, s’han pres mesures per tal de condicionar els carrers i donar servici al públic en general, al mateix temps que es reforça el servici de neteja durant els dies de les festes de Falles amb 700 papereres distribuïdes per tota la ciutat, així com també els contenidors de vidre específics per a les comissions falleres perquè els caus tinguen més fàcil el reciclatge.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, ha manifestat al respecte: “Conscients del nombrós públic que ompli els carrers de la nostra ciutat durant les festes de Falles, és necessari mantindre els espais públics en les millors condicions i vetlar per la comoditat als carrers. Per eixa raó, preparem la ciutat amb els serveis necessaris, en este cas papereres i contenidors, a més del reforç amb el personal de neteja de l’empresa FCC”.