Alzira instal.larà les carpes falleres el pròxim divendres

0
1256
Carpa fallera en la Plaça Germanies

Nombrosos carrers d’Alzira estaran tancats al trànsit durant 11 dies

Les falles ja es troben a la volta del cantó després que els municipis falles hagen cel.lebrat ja la tradicional Crida que obri la festa.

En el cas d’Alzira l’Ajuntament ha autoritzat enguany l’inici de la instal.lació de les carpes falleres a partir de les 15 hores del pròxim divendres dia 8. D’esta forma nombrosos carrers de la capital de la comarca estaran tancats al trànsit durant 11 dies.

Mentre els artistes donen els últims retocs als monuments, Alzira celebrarà el pròxim dissabte la Cavalcada Multicolor amb milers de falleres i fallers disfressats. Per al diumenge dia 10 està previst el III Concurs de l’Espardenyà en el que participaran 26 cuiners nacionals de primer ordre que ocuparà la Plaça del Regne.

Caldrà avançar fins el dimarts dia 12 per poder assistir a la primera de les 8 mascletaes aèries programades, mentre la plantà de les falles està previst per al següent cap de setmana.