Pep Carreres: «El camp de tir de la Casella ha passat a la història»

0
755
L'antic camp de tir passa a ser un mirador amb una zona recreativa
Els veïns d’Alzira recuperen un espai de 1.600 m2
Espectacular panoràmica de la vall amb Alzira al fons

Medi Ambient inicia este mes una zona recreativa i un parc infantil de 1.600 m2

A més descontaminarà l’àrea dels milers de cartutxos acumulats durant dècades

 

L’antic camp de tir de La Casella ha desaparegut defitnitivament del paratge natural municipal d’Alzira i en breu es convertirà en un excel.lent mitrador des del que es podrà contemplar un magnífic paisatge amb la ciutat als peus de la vall

Ara, la regidoria de Medi Ambient procedix a «netejar i a posar en valor un espai del que puguen gaudir els alzirenys», explica el regidor Pep Carreres, per a qui «el camp de tir ha passat ja a la història».

Desmantel.lada l’edificació, ara resta per fer una feina que durarà molt de temps al tindre que «descontaminar» la nova àrea d’espali pels milers de cartutxos de plom escampats per la zona durant dècades.

Sobre una superfície de 1.600 m2, els tècnics municipals han projectat una zona recreativa i un parc infantil i d’esparciment familiar que començarà a executar-se este mateix mes de març.

Vista espectacular

Així l’ajuntament instal.larà taules de picnic, amplis bancs i una jardinera de fusta que serviran, tot amb material reciclat, a més d’una zona de jocs infantils que contemplarà un recorregut entre els arbres pròxims, segons el projecte realitzat pels tècnics de Medi Ambient.

Carreres ha resaltat que amb esta iniciativa “recuperem un ampli espai per a la ciutadania que podrà gaudir d’una vista espectacular”.

Riberaexpress