Les falleres majors d’Alzira Mercedes i Inés criden per un món «amb més igualtat»

0
1234
Isabel Aguilar, Inés Brines, Mercedes Bohigues i Diego Gómez durant la Crida
Mer i Inés mostren la clau de la ciutat al món faller alzireny

Espectacular Crida la viscuda esta nit per les falles d’Alzira en la que les seues màximes representants Mercedes Bohigues i Inés Brines han cridat als milers de fallers i falleres i a tota la ciutat  a «lluitar junts per un món amb més igualtat per a tots», així com també per «erradicar les violències masclistes i xenòfobes de la nostra societat».

L’alcalde de la ciutat Diego Gómez i la vicealcaldessa i regidora de Festes, Isabel Aguilar, han entregat a les falleres majors la clau de la ciutat davant la impresionant ovació que ha tronat en  les plaçes del Carbó i del Sufragi, plenes de gom a gom.

Comencen les falles

Inés i Mer han culminat la Crida amb esta frase; «alzirenys, alzirenyes, fallers, falleres, que esta clau òbriga Alzira, les falles i l’alegria de cada casa i ara alceu la veu, feu tremolar esta plaça i que s’assabenten tots que en estos moments comencen les falles, comença la major festa dels valencians i dels alzirenys, per tant creideu amb nosaltres: Visca Alzira i visquen les falles!